fbpx
02121, м. Київ, ул. Автопаркова 7,
офіс 302

Захист персональних даних (Політика конфіденційності)

1. Політика конфіденційності та захисту ваших персональних даних Агентства є невід'ємною частиною Договору публічної оферти, який опублікований на сайті.

2. Агентство поважає ваше право на недоторканність приватного життя і конфіденційність ваших персональних даних, отриманих в результаті використання цього сайту і вживає всіх заходів, необхідних для збереження їх конфіденційності і безпеки, в тому числі використовуючи загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту від можливої ​​втрати, неналежного використання, зміни або знищення. З огляду на особливості і загрози в інформаційному просторі, Агентство, все ж не може гарантувати абсолютного захисту ваших даних, але зробить все можливе, щоб ваші персональні дані були максимально захищені.

3. З усіх питань, пов'язаних з обробкою, місцем зберігання і використання ваших персональних даних, звертайтеся за вказаними на сайті контактам або за адресою для кореспонденції ТОВ «ТрансавіаГруп» з місцезнаходженням: 01014 Україна, м Київ, вул. Зверініцкіе, 63.

4. Обробка ваших персональних даних здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», інших законодавчих актів України та умов, викладених далі. Будь ласка, ознайомтеся з викладеними далі умовами політики конфіденційності (далі «Умови»). Передача персональних даних Агентству є добровільним. Якщо ви не згодні з викладеними Умовами, ви не повинні користуватися Сайтом і повинні негайно його покинути.

5. Якщо ви продовжуєте користуватися цим сайтом і створюєте Бронювання, ви:
• безумовно, повністю і без будь-яких змін приймаєте ці умови;
• повідомлені, що на цьому Сайті може відбуватися збір ваших персональних даних та їх обробка за допомогою технічних можливостей Агентства;
даєте згоду на збір і обробку всіх наданих вами персональних даних з метою, зазначеною в цій Угоді та Договорі оферти; даєте згоду на обробку та транскордонну передачу ваших персональних даних, якщо цього вимагають умови користування сайтом і умови надання послуг;
• даєте згоду на передачу персональних даних третім особам (в тому числі постачальникам послуг / Перевізникам) з метою виконання умов договору і надання послуг; і
• надаєте вашу згоду на збір і зберігання ваших персональних даних без обмеження терміну дії, до тих пір поки ви не звернетеся з вимогою або побажанням про припинення обробки своїх персональних даних та / або їх знищення, або до моменту припинення відносин з ініціативи Агентства чи інших підстав відповідно до вимог законодавства.
Ви можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних, відправивши повідомлення на електронну адресу, вказану на сайті. В цьому випадку будуть діяти правила припинення відносин з Агентством відповідно до Договору оферти, і всі ваші персональні дані будуть видалені без можливості відновлення. Незважаючи на відкликання згоди на обробку персональних даних, деякі з даних можуть зберігатися Агентством якщо це вимагається відповідно до законодавства. У цьому випадку ваші персональні дані будуть негайно видалені, як тільки стануть не актуальні вимоги про обов'язкове зберігання і обробку персональних даних. Агентство має право обробляти ваші особисті дані в маркетингових цілях, пов'язаних з наданням послуг через веб-сайт, тобто відправляти вам інформаційні повідомлення, що містять інформацію про поточні та заплановані послуги та рекламні пропозиції.

6. Для цілей цих Умов термін «Агентство» включає в себе також його афілійованих осіб або компаній, а також представників, керівників, агентів, співробітників або партнерів, які можуть отримати доступ до ваших персональних даних в результаті використання вами цього сайту.

7. Які дані ми збираємо і обробляємо про вас:
Ми отримуємо і зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви вводите на Сайті, повідомляєте за вказаними на сайті контактам, надаєте Агентству будь-яким іншим способом, наскільки це необхідно для надання послуг або виконання договірних зобов'язань перед Вами. Особисті дані можуть бути автоматично зібрані і оброблені при використанні веб-сайту (наприклад через cookie-файли). Така інформація може включати:
• інформацію, за допомогою якої вас можна ідентифікувати (особисті дані), зокрема, прізвище, ім'я та по батькові, дата народження, стать, громадянство, номер мобільного телефону, поштову адресу та адресу електронної пошти;
• дані документів, що посвідчують особу (наприклад, номер і серія паспорта, термін його дії);
• дані платіжних карт (номер платіжної картки, термін її дії, CVC / CVV-код і ім'я власника платіжної картки). Ми можемо зберігати дані платіжних карт для подальшого використання, проте, ми не зберігаємо CVC / CVV код платіжної картки;
• автоматично зібрані дані;
• системні файли (IP-адреса, тип браузера, посилання / вихід сторінки і URL-адресу, кількість кліків і взаємодії з сайтом, ім'я домену, цільові сторінки / зміст, переглянуті сторінки / зміст, ідентифікатор пристрою і місцезнаходження);
• іншу інформацію, яку ви добровільно залишаєте на Сайті.
Вищевказані дані можуть збиратися через cookie-файли (п.10 цієї Політики Конфіденційності). Агентство також може запитати додаткову інформацію, яка може включати «конфіденційні» персональні дані (наприклад, інформацію, за якою можна визначити Ваше / отримувача стан здоров'я або релігійні переконання), з метою надання Вам / Одержувачу з боку перевізника / постачальника послуг / Агентства високого рівня послуг / послуг Агентства. Така інформація може стосуватися Ваших / отримувача переваг щодо вибору місця в транспортному засобі або готелі, видів їжі, необхідність додаткового супроводу або використання додаткового обладнання при використанні послуг та ін. Ви розумієте, що будь-які загальні і «делікатні» персональні дані, зазначені вами на Сайті надаються на ваш свідомий вибору і тільки для надання обраних вами послуг. Ви також розумієте, що без надання деяких із зазначених персональних даних, надання послуг може бути неможливим.

8. Дані, які ми збираємо і обробляємо про третіх осіб (покупців / пасажира / Клієнтів).
Якщо ви створюєте Замовлення послуг і здійснюєте їх оплату від імені або в інтересах третіх осіб, інформація, яку ви надаєте про них, також збирається і обробляється Агентством на тих же умовах, на яких обробляються ваші персональні дані. Надаючи таку інформацію про третіх осіб, ви підтверджуєте, що третя сторона ознайомлено з цими Умовами, розуміє їх наслідки і надає свою безумовну та повну згоду на збір і обробку своїх персональних даних відповідно до цих Умов.

9. Збір даних неповнолітніх.
Якщо ви неповнолітній, не використовуйте цей сайт і негайно його покиньте. Цей Сайт не використовується і не призначений для збору інформації про неповнолітніх користувачів, і поширення інформації про послуги дітям без згоди їх батьків або законних представників.
Агентство обробляє персональні дані неповнолітніх виключно у випадках надання такої інформації їх батьками або законними представниками і тільки з метою створення Бронювання. Якщо Агентству стане відомо, про використання сайту неповнолітньою особою та надання їм своїх персональних даних або в разі запиту від батьків або законних представників про видалення персональних даних неповнолітніх, така інформація буде видалена в розумні терміни і Агентство зробить все можливе, щоб не зберігати і не обробляти персональні дані неповнолітніх.

10. Автоматизований збір даних і файлів "cookie".
Агентство може час від часу збирати і отримувати додаткові дані та інформацію про вас. Наприклад, під час користування Сайтом відбувається автоматизований збір інформації про обладнання, з якого ви відвідуєте Сайт, програмне забезпечення, операційну систему, IP адресу, джерелі посилань на цей сайт, переглянутих вами сторінках сайту, перевагу щодо певного виду послуг, посиланнях, які ви використовували для доступу до Сайту та інше. Такий автоматизований збір даних відбувається з метою налаштування зручності в роботі з сервісами сайту і пропозицій для вас, а також для запобігання можливих випадків шахрайства. Автоматизований збір деяких даних і застосування технологій «cookies» і «web beacon» сприяє поліпшенню функціональних характеристик сайту і розробці максимально зручних в користуванні сервісів сайту, а також допомагає нам оцінювати проведення рекламних і маркетингових кампаній, і пропонувати інформацію, яка може бути для вас найбільш цікавою і корисною.

11. Як ми використовуємо ваші дані і дані третіх осіб.
Ми використовуємо ваші персональні дані для забезпечення надання послуг та виконання договірних умов з Постачальниками послуг / перевізниками по замовленим вами послуг; комунікації з вами по замовленим послуг і відправки підтверджень про ваші бронювання; управління вашим Бронуванням; надання підтримки в роботі з сайтом і сервісами Сайту, надання інформації про існуючі або майбутні послуги та пропозиції; поліпшення роботи сайту та обслуговування користувачів; надання відповідей на ваші запити і коментарі; для участі в наших опитуваннях і проханнях надати відгук; для вивчення послуг, які вас можуть зацікавити; для вирішення претензій; для повідомлення про можливі заборонені або протиправні дії; для вирішення будь-яких питань, які можуть виникнути на підставі або при виконанні умов Договору оферти; для інших цілей про які будемо вам повідомляти. Дані платіжних карток використовуються з метою підтвердження оплати створених вами Бронювань на Сайті.
Агентство прагне забезпечити якомога вищий рівень сервісу для вас. З цією метою ми можемо надсилати вам повідомлення на електронну пошту про статус ваших Бронювань і / або інформацію з переліком пропозицій, які можуть вас зацікавити на нашому Сайті і які можуть бути пов'язані з обраним вами Послугами. Якщо ви не хочете отримувати такі повідомлення, ви можете відмовитися від їх отримання.

12. Google Analytics. Агентство використовує Google Analytics, яка є інструментом веб-аналітики, допомагає розуміти, яким чином відвідувачі взаємодіють з сайтом. Google Analytics збирає такі дані: про браузер, тип пристрою, моделі пристрою, місцезнаходження, країні, місті, постачальника послуг, дозвіл екрана (на мобільному), часу перебування на Сайті, мову, операційну систему, відвідані сторінки на Сайті. Інформація, згенерувала cookie-файлами про використання сайту (в тому числі IP-адреса користувача), може передаватися і зберігатися Google на серверах, що знаходяться за межами України (наприклад, в США). Google використовує інформацію з метою вивчення використання сайту, підготовки звітів про діяльність сайту і пропозиції інших додаткових послуг. Google може надавати цю інформацію третім особам, якщо вона вимагається від Google на законних підставах, або в разі обробки інформації від імені Google. Термін функціонування cookie-файлів Google Analytics закінчується через 730 днів (значення за замовчуванням), і вони будуть зберігатися на пристрої протягом цього часу, за винятком випадків, коли Ви видаляєте їх вручну.

13. Програмні розширення соціальних мереж. У разі Вашої взаємодії з програмними розширеннями соціальних мереж, які використовуються на Сайті, або, якщо Ви отримуєте доступ до контенту на Сайті, що містить програмне розширення соціальної мережі, пристрій встановлює пряме з'єднання з серверами відповідного постачальника соціальної мережі. Як правило, постачальники соціальних мереж отримують інформацію через свої програмні розширення по використанню Вами Сайту, а саме: про вашу операційну систему, браузер, IP-адресу, пошук якого контенту здійснюється на даний момент, пошук якого контенту здійснювався в минулий раз, а також про дату / час перегляду контенту.
Така інформація дає можливість постачальнику соціальної мережі скласти профіль стосовно Вашої користувацької поведінки і додати цю інформацію в відповідний профіль у соціальній мережі. Не виключається можливість того, що такий профіль може підлаштовуватися під Вас, навіть якщо Ви не зареєстровані або не ввійшли в соціальну мережу. Зверніть увагу на те, що Агентство не має детальної інформації про зміст даних, які передаються або використовуються третіми особами - постачальниками програмних розширень соціальних мереж. Зверніться за цією інформацією безпосередньо до відповідного постачальнику соціальної мережі, а також ознайомтеся з його політикою конфіденційності для отримання більш докладної інформації про збір, зберігання, обробки і передачі персональних даних, якими правами Ви володієте або як Вам отримати задовільні параметри конфіденційності. У разі, якщо Ви не хочете передавати такі дані, Агентство рекомендує Вам вийти з усіх соціальних мереж перед використанням Сайту.

14. Передача ваших даних. Використовуючи цей Сайт і створюючи Бронювання ви погоджуєтеся з тим, що ваші дані можуть передаватися третім особам тільки з метою належного надання обраних вами послуг, які не могли б бути надані без такої передачі ваших персональних даних. Створюючи Бронювання на Сайті, ви даєте згоду на передачу персональних даних третім особам.
Агентство може передавати ваші дані таким особам:
• Операторам, наприклад готелям, авіаперевізникам і т.п., які надають замовлені вами Послуги. Всі Послуги на Сайті, пропоновані третіми особами, відмічені як такі на нашому Сайті. Ми не передаємо адресу електронної пошти операторам за винятком випадків, коли це необхідно для надання послуг, які ви замовили в Агентстві. Треті особи можуть використовувати такі дані тільки для цих цілей. Ми не накладаємо ніяких інших обмежень для операторів, що стосуються використання або розкриття інших видів ваших персональних даних. В силу цього ми рекомендуємо вам самостійно ознайомитися з політикою конфіденційності кожного оператора, який надає вам замовлені на Сайті послуги. Звертаємо вашу увагу на те, що такі оператори можуть зв'язатися з вами для отримання додаткової інформації про вас, допомогти вам з бронюванням послуг, або відповісти на ваші коментарі;
• Незалежним операторам, які пропонують послуги і діють від нашого імені, а також операторам, які обробляють дані платіжної карти, бізнес-аналітикам, менеджерам по роботі з клієнтами, маркетологам, експертам, які видають опитувальники або інші пропозиції і відповідальні за запобігання шахрайству з платежами .
Ми також можемо дозволити незалежним операторам використовувати дані від нашого імені, якщо це необхідно для нормального функціонування нашого сайту або розсилки онлайн-повідомлень, які можуть бути цікавими для вас. Незалежні оператори отримують доступ і збирають ту інформацію, яка необхідна для їх роботи. Їм заборонено надавати такі дані або використовувати їх для інших цілей. Так само, як і ми, вони повинні дотримуватися тих самих Умов захисту персональних даних;
• Діловим партнерам, спільно з якими ми пропонуємо продукти і послуги або їх продукти і послуги, запропоновані на нашому Сайті. Вам завжди видно, що Послуги, які ви шукаєте, належать певній незалежній компанії. В такому випадку надається тільки ім'я ділового партнера або його ім'я супроводжується нашим. Якщо ви приймаєте їх послуги, є ймовірність того, що ми надамо вашу інформацію, а саме ваші персональні дані, такому діловому партнерові. Будь ласка, зверніть увагу на те, що ми не здійснюємо нагляд за політикою конфіденційності таких бізнес-партнерів;
• Веб-сайтам, які містять посилання на наші сайти. Якщо ви потрапили на наш сайт з іншого сайту (наприклад, за посиланням), ми надамо певну інформацію про вас тим сайтам, які забезпечили посилання на нас. Ми не обмежуємо використання вашої конфіденційної інформації такими сайтами і рекомендуємо вам самостійно ознайомитися з політикою захисту персональних даних тих сайтів, з яких ви перейшли на наш сайт.

Також ми можемо надавати ваші персональні дані афілійованим особам Агентства або групам афілійованих осіб, представникам, посадовим особам, агентам, працівникам або партнерам з метою виконання умов та положень, викладених в Оферті. Крім цього, ми можемо розкривати вашу інформацію:
• у відповідь на виконавчий документ, повістку до суду або рішення суду; для захисту від неправомірних вимог; або для виконання інших законних вимог. В такому випадку, ми залишаємо за собою право на судове оскарження;
• в разі якщо ми будемо вважати це за необхідне для реагування на незаконні дії або проведення аналізу неправомірного акту, з метою вимоги про проведення такого аналізу або прийняття відповідних заходів; для захисту або збереження наших прав, майна або безпеки Агентства, сайту, або споживачів; що стосується нашої оферти чи інших договорів;
• у зв'язку з укладенням договорів в певних сферах, зокрема, ліквідації, злиття і поглинання, об'єднання капіталів або продажу зазначеного вище, а також, що малоймовірно, банкрутства. В інших випадках, не зазначених тут, ви будете повідомлені про розкриття ваших персональних даних третім особам. У такому випадку, ви можете дозволити або заборонити надання нами ваших особистих даних третій особі. Додатково ми можемо передати дані, зібрані для цієї третьої особи, наприклад, рекламному агентству або інвестору. Наприклад, ми можемо повідомляти нашим рекламним агентствам про кількість осіб, що відвідали наш сайт, найбільш популярні рейси, готелі і напрямки. Така інформація не вважається конфіденційною і використовується для майбутніх розробок контенту і послуг, які, ми сподіваємося, будуть цікаві для вас.

15. Транскордонна передача даних.
Ви погоджуєтеся з тим, що для надання послуг, Агентство може зберігати і обробляти ваші персональні дані (всі або частина даних, визначених у п. 7 цих Умов), в тому числі проводити перевірку безпеки транзакцій в серверах і ресурсах, які знаходяться за межами України . Ви надаєте свою безумовну згоду на передачу будь-яких або всіх ваших персональних даних за межі України тільки з метою отримання належного рівня замовлених Послуг.
Зберігання та обробка ваших персональних даних може проводитися на серверах і ресурсах, що належать Агентству або незалежним підрядникам і можуть бути розміщені в будь-якій країні світу (в тому числі, але не обмежуючись, країнами Європейського Союзу, або Європейського економічного простору, США, Канаді).
Якщо ви використовуєте цей сайт, перебуваючи на території Європейського Союзу, цим ви надаєте свою згоду на передачу ваших персональних даних за межі Європейського Союзу і Європейського економічного простору. Будь-яка транскордонна передача даних відбувається тільки для виконання умов Договору оферти, Умов і з метою надання замовлених вами послуг. Всі транскордонні передачі даних обмежуються тими категоріями даних і одержувачами, які необхідні для виконання Правил, цих положень і надання замовлених послуг.

16. Внесення змін. Агентство на свій розсуд може час від часу вносити зміни до цих Умов. Агентство буде публікувати зміни на цьому Сайті. Агентство не повинно повідомляти вам про внесення змін до цих Умов, окрім як публікувати їх на цьому Сайті. Зміни набудуть чинності з дати публікації. Ви погоджуєтесь самостійно і регулярно перевіряти оновлення цих Умов. Ви усвідомлюєте та погоджуєтеся, що ваше явне прийняття цих Умов і / або використання цього сайту після дати публікації змін означає вашу повну і безумовну згоду зі зміненими Умовами. Якщо ви не приймаєте змінені Умови, ви повинні припинити користуватися Сайтом.

17. КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ
ТОВ «ТрансавіаГруп» з місцезнаходженням:
01014 Україна, м Київ, вул. Зверініцкіе, 63 .;
ідентифікаційний номер: 38651644,
код IATA 72-3 2506 1,
Телефон: +38 44 384 40 30.